vrijdag 04 maart 2022

Start verkoop in april 2022

We zijn blij je te melden dat de verkoop in april gaat starten! De website is aangevuld met de plattegronden, indicatieve verkoopprijzen en verdere informatie over deze 10 moderne appartementen. 

Wonen in de Vusch
De twee kleinschalige appartementsgebouwen zijn gelegen aan het begin van de straat, op loopafstand van het centrum van Krommenie. Je wandelt zo naar de winkelstraat, de supermarkt en het Agathepark. Of je pakt de trein op het nabijgelegen station en bent binnen 25 minuten in hartje Amsterdam. Vanaf de voorzijde is er vrij uitzicht op het water. Op de rustige locatie is ook voldoende gelegenheid om auto’s te parkeren. Er worden 5 parkeerplaatsen te koop aangeboden.

Laat ons je voorkeur alvast weten!
Heb je direct een goed gevoel bij een specifieke woning? Geef dan je favoriete bouwnummer alvast aan binnen je eigen account. Dit kan door in te loggen en vervolgens te klikken op 'Mijn woning' aan de linkerkant van het menu.

Vrijblijvend advies
Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Een nieuwe hypotheek, een eventuele overbrugging en mogelijk ook de verkoop van jouw huidige woning. Als geïnteresseerde voor project Wonen in de Vlusch helpen wij je graag. Wij bieden een vrijblijvend hypotheekadvies en/of verkoopadvies voor je huidige woning aan.

Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Hartelijke groet,

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl
Telefoonnummer 075-647 2060.

 

Terug naar overzicht